Miljøbleier.no
Miljøbleier.no

NÅR DET BLEIER SEG OM MILJØET

LEVERING


Varene vil bli postlagt 1-3 virkedager etter bestilling. Vårt mål er å postlegge varene innen 24 timer. 


Vi sender varer i Norge og til Sverige. Vi sender dessverre ikke til Svalbard og Jan Mayen.


Frakt under kr 1500 koster kr 69 i Norge (unntatt Svalbard og Jan Mayen). Vi dekker fraktkostnadene på bestillinger over kr 1500 i Norge. Frakt til Sverige koster kr 150 NOK. Varene sendes med Posten/Bring og pakkene sendes primært med sporing.


Pakken skal i utgangspunktet leveres på døren din, men dersom det ikke er plass i postkassen må den hentes på posten. 


Du kan alternativt velge å hente varene selv, da slipper du å betale frakt. Kryss av for at du vil hente varene hos Miljøbleier når du skal betale. Du vil motta en mail hos oss etter kjøp av varene, hvor vi blir enige om tidspunkt for henting. Hvis du velger å hente varene selv, aksepterer du at varene kan leveres i en pose istedenfor i posteske.


Dersom du ikke henter pakken din på postkontoret og den blir sendt i retur til oss, kan du motta en faktura på inntil 250 kr. Beløpet skal dekke utgifter vi har hatt i forbindelse med utsending av din ordre og returportoen som Posten fakturerer oss for å sende pakken tilbake til oss.RETUR OG BYTTING AV VARER


Du har 30 dagers angrerett på varen. Angrerett forutsetter at varen er ubrukt og uåpnet. Varene må være uten skader, lukt, dyrehår eller flekker. Du er selv ansvarlig for at returen kommer tilbake til oss og må selv betale returkostnaden.


Dersom du ønsker å bytte en vare, så må du returnere varen og deretter legge inn ny bestilling på ønsket vare. Ved bytte en vare, vil vi sende den nye varen fraktfritt til deg. Ta kontakt med oss for å få sendt den nye varen fraktfritt. Du må imidlertid selv dekke kostnaden med å returnere den varen du ikke ønsket likevel.  
REKLAMASJON


Dersom du har mottatt en vare som er defekt, så gi oss beskjed med en gang. Du kan bli bedt om å sende det defekte produktet i retur. Vi står da for returkostnaden. Varer vil som regel bli erstattet med nye eller refundert.


Lekkasjer, bruksslitasje og skader oppstått i din vaskemaskin er dessverre ikke regnet som defekter. Legg merke til at en del materialer kan miste en del av den opprinnelige fløyelsmyke følelsen i vask etter en tid. Dette er helt normalt og ikke en defekt. Det er også helt normalt at stoffer kan krympe i vask.

ERSTATNINGSKRAV


Miljøbleier.no er ikke erstatningsansvarlig for skader som oppstår i strid med vår veiledning av bruk av bleiene med tilbehør.


Dersom du ikke får innvilget din søknad om tilskudd er vi heller ikke erstatningsansvarlig for det beløpet du trodde du skulle få dekket av kommunen. Vår liste over kommuner som gir tilskudd er ment som et hjelpemiddel. Vi tar forbehold om at det kan være feil i listen.


Ved tvist skal tvisten løses etter norske lover og regler.SENDINGER TIL UTLANDET


Prisene som er oppgitt i nettbutikken er i NOK.


Dersom varen skal sendes til utlandet er total pris uten norsk merverdiavgift. Kunden må selv dekke eventuelle avgifter (merverdiavgift, toll og liknende) dersom mottakerlandet krever det. 


Ved kjøp fra utlandet og kan Klageportalen EU Commission Online Platform (ODR) brukes ved konflikt mellom partene. Klageportalen ODR kan benyttes for klager på varer og tjenester kjøpt på nett fra EØS- og EU-land. Ta likevel først kontakt med oss dersom du har reklamasjon/mangler.