miljøbleier.no

OM VÅRE TØYBLEIER OG INNLEGGENE


Vi selger kun lommebleier. Lommebleiene er laget av 100 % pustende og vannavstøtende polyester. Inni bleiene er et behagelig fleecelag som føles mykt mot barnets hud. Mummibleiene har en innside i wiking jersey. Det betyr at fibrene er vevd sammen i et fleksibelt, nettliknende stoff, som gjør at bleiens innside puster bedre enn en innside som er laget i fleece. Bleien har en lomme på baksiden hvor det absorberende innlegget skal puttes inn.


Tøybleiene er i one size og passer de fleste barn fra ca. 3 kg og til ca. 15 kg. Det betyr likevel ikke at bleiene passer alle barn. Oppgitt vekt er veiledende. Det kan altså være at bleien er for stor for en baby på 3 kg og blir for liten før barnet blir 15 kg.


Våre innlegg i 4 lag består av to lag bambus og to lag mikrofiber. Bambus absorberer mye væske, mens mikrofiber absorberer hurtig. Kombinasjonen gir en hurtigabsorberende bleie som kan holde mye væske. Tøyinnleggene i 5 lag er laget av to lag bambuskull og tre lag mikrofiber. Innlegget absorber bra og holder på mer væske enn tøyinnlegget i 4 lag.


Bambus er en miljøvennlig og fornybar ressurs som verken krever kunstgjødsel, sprøytemidler eller kunstig vanning for å dyrkes. Bambus føles mykt og absorberer fuktighet bort fra huden 3-4 ganger bedre enn bomull. 


Samtlige av våre produkter er produsert i Kina. Produktene er testet og sertifisert av CPSC. Vi sender produktsertifikat på forespørsel. 


OM VÅRE MUMMIBLEIER


Vi er stolte over at Miljøbleier har startet et samarbeid med Moomin.com.


Mummifamilien er en familieorientert og naturglad gjeng. Derfor synes vi at mummi og tøybleier hører perfekt sammen. De vakre figurene og motivene gir tøybleier som er fine å se på, samtidig som de er morsomme for barna som kjenner igjen de ulike karakterene. 


Mummibleiene er designet av Miljøbleier i Norge og produsert i Kina. Disse bleiene fås per i dag kun kjøpt i vår nettbutikk. 

Produktinformasjon om våre tøybleier:


Type: Lommebleier med print/ensfargede i one size med doble knapperader


Materiale: Utsiden er laget av vannavstøtende og pustende polyester. Innsiden er i myk fleece eller wicking jersey. Bleien er laget av 100 % polyester.

OM VÅRE VÅTPOSER 


Våtposene er laget av 100 % polyester og brukes til å oppbevare brukte tøybleier i.  Våtposene er i vannavvisende materiale og forhindrer at sjenerende lukt slippes ut. Det er plass til ca. fire til fem bleier i en våtpose, så du kan samle opp flere bleier som vaskes samlet. 


Posene er også fine til andre formål, for eksempel til klær, i reiseveska eller til å oppbevare de rene bleiene i.

OM VÅRE RISPAPIR


Rispapirene er laget av 100 % bambus og er nedbrytbare.


Selv om rispapirene er nedbrytbare anbefaler ikke vann- og avløpsetatene i Norge at rispapir kastes i toalettet for å unngå tette toalett.  Du bør derfor helle avføringen i do, alternativt kaste avføring og rispapiret i søpla.

OM VÅRE BOOSTERS 


Booster er et tynt innlegg som øker absorberingsevnen i tøybleien. Det brukes i tillegg til et ordinært tøyinnlegg og er ypperlig dersom barnet ditt tisser mye/du er plaget med lekkasjer eller som et tilleggsinnlegg til bruk om natten. 


Innleggene er i tre lag og består av 55 % hemp og 45 % bomull.